Bästa pizzerian i stan!

Hej på er alla läsare! Idag tänkte jag tipsa om en pizzeria här i Gävle som jag precis har testat. Som ni ju vet är detta min blogg där jag tipsar om god mat och bra restauranger här i stan. Det är ett riktigt roligt uppdrag jag har, att skriva de här inläggen och få interagera med läsarna på det här sättet! Inför dagens inlägg ville jag testa en god pizza och då jag inte hade något med mig till lunch till jobbet, valde jag att springa förbi Bomhus Pizzeria. Jag har varit där några gånger innan, men det var längesedan och jag minns inte de enskilda upplevelserna. Men denna gång var jag mycket uppmärksam, och jag är glad att jag valde att besöka den här pizzerian! Jag beställde en av de vanligare pizzorna på menyn, då de faktiskt ibland kan vara de allra bästa. Det är också de man känner grundsmakerna i tydligast, till exempel om det är en god tomatsås, hur osten smakar och om brödet är rätt gräddat. Jag valde att sitta på restaurangen och äta, och det var en skön och trevlig atmosfär. Det liknar mer en restaurang än en pizza, och om man kikar på menyn ser man att det finns á la carte. På så vis passar Bomhus Pizzeria de flesta smaklökar – det finns något för alla! Det var bra priser och man fick mycket mat. Efter lunchen fick jag mer eller mindre rulla tillbaka till jobbet!

Så, detta var mitt tips idag. God pizza i en mysig miljö är väl ungefär det man är ute efter när man är sugen på något riktigt gott.