Ett café i Vimmerby

Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra helg och att ni har en riktigt bra start på veckan nu också. I mitt inlägg här idag på bloggen så hade jag tänkt att jag skulle skriva om ett cafe i Vimmerby, som även då är till för er i exempelvis Hultsfred då, som erbjuder god fika och även hyr ut ljudutrustning om jag har förstått saken rätt. Anledningen till att jag skulle vilja tipsa er om Café Kröngården, som de heter, i det här inlägget idag har mycket att göra med att det nu under den senaste tiden har varit rätt så många av er som har hört av er och vill att jag ska berätta mer om vart någonstans det är som jag väljer att gå när jag vill exempelvis då ta en god fika.

Det är då oftast till Café Kröngården som jag själv väljer att vända mig och det har jag börjat göra efter det att jag blev rekommenderad att göra det av en nära vän till mig. Vi började då gå dit tillsammans och sedan så har det ju liksom bara blivit det stället som man går till. Hur som helst så är ju nu dock det här lite smått inriktat till alla er som då befinner er i Vimmerby eller Hultsfred eller någonstans här omkring. Det är ju nämligen här omkring som jag själv befinner mig för det mesta, som många av er redan vet, och därför så blir det ju det som jag känner till och känner mig bekväm med att tipsa vidare om på så sätt. Hur som helst så hoppas jag nu att ni alla väljer att kika vidare lite på Café Kröngården och att ni finner precis det som ni söker hos dem. Jag tycker att det är ett riktigt bra cafe och jag tycker även att de förtjänar uppmärksamheten!