Fasaden är renoverad

Hejsan hejsan på er alla monsterdiggare! Är såååå glad just nu, jag har precis fått min fasad renoverad och det blev hur bra som helst tack vare en byggfirma. Jag vet att det är något som många av er har tänkt göra men är osäkra på hur man gör och vart man ska vända sig, så därför tänkte jag passa på att tipsa om dem som gjorde ett fantastiskt jobb för mig. Jag kommer att skriva mer om detta litet längre ner men först måste jag berätta att jag kommer att länka till hemsidan här nedan så ni kan ta er en titt, men viktigast av allt – varje snickare som de har anställda är så proffsiga och vet vad de håller på med, så jag kan verkligen rekommendera dem till alla ni som kanske vill få hjälp med fasadrenovering eller någonting som har med bygg och renovering att göra. 

Det här är ett företag som erbjuder sin hjälp i Bromma bland annat men jag vet att det går att vända sig till dem även om man bor i Danderyd eller Sollentuna och det här med att renovera fasader är bara en av många tjänster som de erbjuder. Att jag valde det här företaget beror på att det är en byggfirma som är anlitat av ett par vänner till mig och det var dem som sa att jag borde kontakta dem för en offert för min fasadrenovering. För att veta att priset de erbjöd inte skulle vara för högt tog jag kostnadsförslag från ett par andra firmor, men det var denna byggfirma som gav den bästa offerten så då blev det så att jag vände mig till dem. Dessutom sa mina vänner att de aldrig tidigare haft att göra med ett så bra företag, det kan även jag skriva under på!