Min badrumsrenovering

Hej och hallå och välkomna tillbaka! Här sitter jag och skriver ett inlägg medan regnet vräker ner här i Kungsbacka. Lite tråkigt väder men förhoppningsvis ska det lätta framåt kvällen! Jag har precis blivit klar med en badrumsrenovering och det är så skönt med ett nytt badrum. Jag har verkligen längtat efter det här och nu är det klart och det blev supernajs! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder från renoveringen och ge lite tips. Jag har väldigt mycket tips så detta kommer bli ett långt inlägg!

Det första man måste tänka på när man gör en badrumsrenovering är vilken stil man vill ha. Jag vet inte riktigt hur man ska benämna badrumstilen som jag valde, men det är i alla fall en stil som jag ser mycket av i badrumstidningar och på Pinterest. Jag gillar den här stilen för att den är enkel, luftig och ren. Man har inte så mycket onödiga saker i badrummet utan det är mest de nödvändiga badrumsartiklarna som finns. Dessutom gillar jag hur man har badrumsskåp i olika nivåer, det ser snyggt ut!

När du gör en badrumsrenovering är det viktigt att tänka på badrumsskåpen. Skåp är en väldigt viktig del av badrummet och det är något som du kommer att använda dagligen. Därför är det viktigt att du väljer skåp som passar just dina behov. Jag har alltid gillat Ikea och när jag skulle renovera mitt badrum valde jag deras godmorgon-serie. Jag har två badrumsskåp från Ikea, ett badrumsskåp till badet och ett badrumsskåp i badrummet. Jag är väldigt nöjd med dessa badrumsartiklar och jag rekommenderar dem varmt.

Tänk även på badrumsmattan. Du måste ha en matta som inte sliter ut dina golv. Jag valde att köpa en från Ica och jag tyckte att den hade bra kvalitet för priset.