Bra hjälp med renoveringen

Hejsan allihopa, jag ska berätta om en firma, en byggfirma i Åkersberga som hjälpte mig med en totalrenovering av min lägenhet. Jag ska länka till hemsidan längre ner för jag tänker att ni kan gå in där och läsa om dem efter att ni läst mitt inlägg. Min lägenhet har gjorts om från golv till tak. Jag är verkligen väldigt nöjd med resultatet och jag kan varmt rekommendera dem till alla som ska renovera sin bostad!

Jag vet att många som köper lägenheter vill sätta sin egen stil på bostaden och en del lägenheter har inte renoverats på länge. Saken är den att när man bor i en bostadsrätt så har man ansvaret för att renovera och hålla lägenheten i gott skick. Man få helt enkelt se till att göra de förbättringar som behövs, man kan inte ringa hyresvärden och be om hjälp eftersom det inte fungerar så i en bostadsrätt, till skillnad från en hyresrätt. Särskilt viktigt är det att man har ett badrum som är i bra skick, man har skyldighet att se till att ingen fukt finns och är badrummet gammalt måste det renoveras. Men i mitt fall var det en totalrenovering som behövdes och som jag sa så gjordes allt om från golv till tak. Allt det gamla blåstes ut, kök, ett par väggar, och hela badrummet. Jag har fått en fantastiskt lägenhet helt i min smak och jag har ingenting som jag kan klaga på. 

Det är ingen slump att det är så många som bor i vår förening som har vänt sig till denna byggfirma och jag vill rikta ett stort tack till dem och hoppas att ni kontaktar dem. Ni kommer inte att kunna få bättre hjälp än den som de erbjuder och som jag sa, klicka er in på deras hemsida och läs mer!